Antonio Conte elégedett Mourinhóval, elutasítja Victor Moses és David Luiz

Antonio Conte dicsérte David Luiz és Victor Moses ebben a szezonban való hozzájárulását, mivel a pár felkészülte José Mourinhóval, egy olyan menedzserrel, aki soha nem volt meggyőződve az értékéről a Chelsea második állomásán.

Mindkettő várhatóan a vasárnapi Mourinho Manchester United ellen indult, aki jelentős szerepet játszott egy hármas férfi védekező rendszerben, amely a Hull és Leicester elleni győzelem után még nem sérült meg.Moses költött az utolsó három szezont a Liverpoolban, a Stoke City és a West Ham nem tudta meggyőzni Mourinhót, hogy érdemes folytatni a bet365 élő fogadás szárnyát, de most visszatért a szárnyaként Conte 3-4-3-as formációjában. Antonio Conte dicséri az adaptálható Victor Moses hatását a Hull-nál További információ

A Nigéria nemzetközi múlt héten kiderült, hogy Mourinho soha nem magyarázta el neki, hogy miért folytatják az évenkénti ajánlatokat más Premier League klubokba. – Azt hittem, a fejemben: – Már megvan a saját játékosai. – Azt hiszem, párszor beszélgettünk a telefonon, de ez volt az. –

Mégis vette a lehetőséget Conte alatt biztató megjelenések, mivel a védekező gyengeségek kényszerítették a menedzsert a rendszerek cseréjére.

„Victor Moses nagyon jól játszik” – mondta Conte, aki ellenállt a kísértésnek, hogy küldje el a 25 éves korosztályt. „A szezon elején azt mondtam a klubnak, hogy meg kell néznem őt, mert saját szememmel akartam értékelni.És ő egy nagyon jó srác. Örülök, hogy a bet365 fogadási bónuszok csapatunkban van.Fantasztikus játékos és fantasztikus ember is, és ez fontos számomra.

David Luiz, az európai kupa és az Európa Liga győztese a Chelsea első varázslatában csak egy szezont tartott Mourinho alatt mielőtt a klub eladta neki a Paris Saint-Germain-nak, a menedzsment tartalommal, hogy szankcionálja a távozását. Jonathan Wilson Bővebben

A brazilok visszatérése az átutalási határidő előtt meglepetés volt, de befolyása már növekszik. – David Luiz számára nagy kihívás volt a visszatérés a Chelsea-hoz, de nagyon jól kezdődött – mondta Conte. „Nagy koncentrációban és fókuszban játszik, nagyszerű akaratával, hogy megmutassa, hogy miért döntött úgy, hogy visszajön, hogy viseli ezt az inget, és bizonyítani tudja, hogy ez a helyes választás.

magam és klubom, hogy idehozjam.Jó tapasztalatot hoz. Pályafutása során sokat nyert és jó csapatokkal játszott. Nagyon jó, jó technikával. Amikor David Luiz-et a hátoldalán lehet játszani, és a labdarúgás eszméjére, szeretem ezt: hogy elkezdjék játszani a hátból.

„Ő is jó védő. Sokat dolgozunk vele, de a többi védővel is, hogy mindig a játék minden pillanatában összpontosítsunk. De örülök, hogy David Luiz visszatért a Chelsea-ba.

David Luiz várhatóan a hátsó három bet365 fogadási bónuszok az interneten közepén kezdődik United ellen, John Terry ismét a helyettesek között, annak ellenére, hogy a boka helyreállt sérülés.Cesc Fàbregas és Branislav Ivanovic még mindig táplálják az izmok sérüléseit, míg Oscar és Willian alkalmasságát azután fogják értékelni, hogy a pár nemrégiben visszatért Brazíliában az együttérző szabadságból.

Martin