Bet365 online fogadóirodák

Kane Williamson, aki Új-Zélandot vezetett először egy tesztben otthonában, a 24. fél évszázadot nyerte, hogy a nyolcvagányos győzelmet vezesse az első tesztben Pakisztán ellen Christchurchben vasárnap.

< p> 105-ös cél elérése a győzelemért, Williamson-t 61-ben elbocsátották a Bet365 házigazdákkal, csak egy győzelem, ami győzelmet aratott.Jeet Raval (36 nem távozott) megütötte a négyet, hogy a negyedik napon az ebéd után 108-ra tolja el Új-Zélandot. A Kohli meghosszabbítja Anglia másnaposságát, miután Ravi Ashwin a pártba érkezett | Ali Martin Bővebben

Új-Zéland a látogatókat 171 másodpercig megfogta, Bet365 online fogadóirodák körülbelül egy órát a Hagley Ovalban.

Tom Latham volt az egyetlen új-zélandi wicket ebéd előtt esik, amikor nem sikerült egy Mohammad Amir-ről kifelé fordulni, és Asad Shafiq kilencre fogta be a kövérbe. augusztusban Dél-Afrikával, mielőtt elvesztené a második Bet365 pillanatot, amit India októberben 3-0-ig söpörte.

„Természetesen nehézkes néhány veszteség, de jó, ha otthon és a fiúk léptek fel néhány, a mögöttünk lévő vereség érzése nagyon jó tesztjátékot játszott ”- mondta Williamson.

„ Az első bajnokság, amit mindkét csapatnál csinált, és két Bet365 alacsony pontszámot kapott ”- tette hozzá Williamson. mindössze két játékos, akik fél évszázadot értek el a mérkőzésen.Raval 55-et szerzett az első bajnokságában.

„De tudtuk, hogy a második bajnokság nagyon fontos lenne egy olyan erős oldal ellen, mint Pakisztán, aki nagyon jól utazik. Nagyon jó teljesítmény volt. ”

A látogatók felfelé haladva harcoltak, hogy Bet365 meghosszabbítsák a Tesztet, amely az első napot kiürítette, vasárnapon túl, amikor 129-re folytatta a hét, és mindössze 62 fut, a Sohail Khan ütemteréből csak néhány erős ellentámadás lépett fel (40), aki a célt 100-ra tolta.

„Szakemberként, a világ második számú tesztcsapataként jobban kell lennünk, mint ez – mondta Pakisztán Ábrah Ali nyitó, aki a mérkőzés utáni interjúkhoz lépett, miután Misbah-ul-Haq kapitány hazaérkezett családi vészhelyzet miatt.

„Jobb battírozást kellett volna tennünk, különösen az Bet365 első inning.Ez nagyon hasznos volt a bowlingok számára, de azt hiszem, hogy több futamot sikerült volna elérni, ami azért segített volna, mert az ilyen pályán mindig a játékban van.

A második teszt a két mérkőzésen Bet365 sorozat kezdődik Hamiltonban november 25-én.

Martin