José Mourinho: Mindig tiszteletben tartom a Chelsea-t, de most 100% -ban vagyok United

José Mourinho visszatér a vasárnapi Chelsea-ba, mert az ő érzelmi kötődése a klubhoz soha nem törik meg, és azt jelzi, hogy Carlo Ancelotti 2010-es címének sikereit is meg kell adni a Stamford Bridge-ben, rámutatva, hogy „az I csapat Mourinho azt mondta, hogy fontos, hogy a Chelsea rajongói megértették, hogy most „Manchester United 100%” volt, de azt is elismerte, hogy még nem volt ugyanaz a kapcsolata az Old Trafford tömeggel, amit ő tett a Stamford-híd támogatói.José Mourinho meg kell rázni a Chelsea-felhőt, amikor visszatér a Bridge-hez | Daniel Taylor Bővebben

„A kapcsolatok a címek megnyerése előtt kezdődnek” – mondta. „De az a siker, amely empátiát hoz létre a támogatók és a vezetők között, és ez a kapcsolat bet365 fogadási bónuszt  valóban erősvé válik.Három éves szerződésem van, és ha itt vagyok három évig, az emberek tudják, hogy mindent adtam a klubnak, és professzionális, elkötelezett edző vagyok, aki a nap 24 órájában adja magát az Egyesült Királyságnak. De ha a három év végén nem nyertem egyetlen darab ezüstöt nekik, akkor azt mondják: „nagyszerű fickó, jó edző, mi kedveljük őt, de semmit sem érezünk róla”.

< p> “A Chelsea négy Premier League címet nyert a történelemben. Három közülük nyertek velem, a másik pedig a hátramaradt csapat nyerte. Wembleybe vittem őket, Cardiffba vittem őket, kupa döntőbe vittem.Tehát az empátia – de a sikerre épülő – kapcsolat áll fenn.

„Végül, amikor az utolsó két vagy három hónap a klubban rossz eredményeket ért el, a rajongók megtartották ezt az empátiát és emlékeztek rá a kapcsolatunk. Ezt nem felejtem el.És ez az, amit mindig is hálás vagyok azért, mert velem, bet365 online fogadóirodák mindig is fantasztikusan viselkedtek. ”

Mourinho a Stamford Bridge-be fog visszatérni a második varázslata után a klub véget ért a zsákban, a 2014-15-es bajnokok hirtelen a táblázat alsó részén hunytak el.

„Van egy dolog, hogy a Chelsea rajongói már biztosak lehetnek: én vagyok a Manchester United 100% -a ” ő mondta. „Az Egyesült Államokkal akarok nyerni, és a legjobbak lenni, de mindig tisztelettel fogok szolgálni a Chelsea-val, és nem számít, hogy mi történik, soha nem fogom elveszíteni ezt a tiszteletérzetet a klub ellen. David Luiz További információ

„Minden klubot szerettem, amit dolgoztam. Nekem van ez a professzionális szívem, ami 101% -kal csatlakozik a klubomhoz.Amikor Portugáliában nőttem fel, nem született Porto támogatója, de még mindig adtam az életemet Porto-nak. Életemet adtam Madridnak, életemet adtam Internek, és én adtam az életemet Chelsea-nak. Most az életemet adom Unitednek. Ez az én bet365 sport fogadás online szakmai jellegem. Ugyanakkor egyértelművé tette, hogy a szerdai játék nem volt prioritás.

„A Ligakupa és őszintén a négy legkevésbé fontos verseny. A meccsem a meccsre másodlagos. Meg akarjuk nyerni a játékot, és megnyerni a Liga Kupát – háromszor nyertem meg, és soha nem dobom el. De ha megkérdezed, hogy a fókuszom egy kicsit illeszkedik-e, azt mondanám, nem.A menetrend kemény volt, de legalább a város vasárnap is játszik, így Pepnek ugyanazokkal a problémáival van. ”

Martin